Matematik

Kvadratkomplettering ?

15. februar 2009 af Sild1989 (Slettet)

Vi har flg. ligning (cirkel): x^2+4x+y^2-6y-23=0

Vi skal omskrive til cirklens ligning, så vi kan finde centrum for cirklen.

Håber nogen kan hjælpe.


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. februar 2009 af ibibib (Slettet)

x2+4x = x2+4x+4-4 = (x+2)2-4


Skriv et svar til: Kvadratkomplettering ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.