Matematik

Haster

15. februar 2009 af Tobsorensen (Slettet)

hjælp tak, hurtigt:

Xa = Ax

A ≠ X

Hvad er A og X

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar 2009 af patricksorensen (Slettet)

Er "a" og "A" to forskellige?

Hvis ikke, kan jeg ikke se noget resultat.


Svar #2
15. februar 2009 af Tobsorensen (Slettet)

A og a er det samme ja


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. februar 2009 af juventuz (Slettet)

2 og 4 kan være et godt bud


Svar #4
15. februar 2009 af Tobsorensen (Slettet)

er du sikker juventuz?????

Kan det ikke også li'så'godt være 0 og 1
 


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. februar 2009 af juventuz (Slettet)

01=0

10=1

Så nej :-)

men 24=16 og 42=16


Svar #6
15. februar 2009 af Tobsorensen (Slettet)

tusind tak...


Skriv et svar til: Haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.