Matematik

8014

17. februar 2009 af Zmorg (Slettet)

Om en differentiabel funktion f oplyses at

f'(x) = (x+3)(x+1)^2(x-1)

a) Bestem monotoniforholdene for f

En anden funktion g er bestemt ved

g(x) = 3x -e^x

Grafen for g har en tangent t der er parallel med tangenten til grafen for f i punktet

P(-2, f(-2))

b) Bestem koordinatsættet til røringspunktet for t

Kan nogen hjælpe med opgave b


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2009 af Malika (Slettet)

Prøv selv en gang. Find f´(x), og løs ligningen f´(x)=0..


Svar #2
17. februar 2009 af Zmorg (Slettet)

Forstår ikke hvordan det skulle løse opgave b)

det er jo f ' der er opgivet i a) allereder.

Har løst opgave a) men er gået i stå i b)


Skriv et svar til: 8014

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.