Matematik

Værdimængde

18. februar 2009 af Hejhejhhx (Slettet)

Hvad er værdimængden på denne graf:

f(x) = x^2 - 3x / x - 4

Vi plejer at skrive: Vm(f) = R \ {  et vilkårligt tal  } , men her er der jo flere tal, findes der en bestemt nåde at skrive det på ..
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2009 af Isomorphician

Du kan bruge et interval til at vise værdimængden i stedet for:

Vm(f) = ]min; max[


Svar #2
18. februar 2009 af Hejhejhhx (Slettet)

Hvis den tegnes, er der et hul i midten ??


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. februar 2009 af Isomorphician

Ja, men det har ikke noget med værdimængden at gøre. Det har noget med definitionsmængden at gøre.


Skriv et svar til: Værdimængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.