Engelsk

HJÆÆP! . as el. like

18. februar 2009 af Julielarsen00 (Slettet)

er der en eller flere der kan hjælpe mig  med at forklare betydningsforskellen ?

As your husband, I want to congratulate you
Like your husband, i want to congratulate you.

tommorow evening, we'll be togehter as i family .
tommorow evening, we'll be together like a family.

:) hjæælp


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. februar 2009 af Isomorphician

As your husband = Som din mand (han er din mand)

Like your husband = Lige som din mand (Personens handling efterlignes)

As a family = som en familie (I er i familie)

Like a family = lige som en familie (situationen efterlignes)


Svar #2
18. februar 2009 af Julielarsen00 (Slettet)

^^ mange tak :)


Skriv et svar til: HJÆÆP! . as el. like

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.