Idræt

Opvarmningsprogram

21. februar 2009 af Axacon (Slettet)

Jeg skal lave et 'opvarmningsprogram' - eller rettere, jeg skal lave en opvisning med øvelser i 3 minutter, der passer til musikken(valgfrit musik), som de andre så skal gøre efter.

Er der nogle, som har nogle forslag?

Jeg er fuldstændig blank angående dette, så kom gerne med en masse forslag! :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. februar 2009 af Booklover (Slettet)

Har selv lige været igennem samme forløb ... dejlig det er overstået!

Et opvarmningsprogram bør gerne indeholde lidt løb - og her kan du så være kreativ og starte ud med at lunte og så starte med at spurte. Lav evt. en leg, hvor man opdeler klassen i hold, som så skal dyste om at nå fx en målstreg først i stafetform ... Til løberriet kan du også inddrage lidt styrketræning, så du får mixet begge dele sammen: medbring fx en fløjte, få klassen til at løbe i en rundkreds. Når du fx fløjter 1 gang skal alle lave 10 mavebøjninger, ved 2 fløjt 10 armstrækninger, ved 3 fløjt 10 englehop - etc. Og så spurten.

Efter løbningen kan du gå over til fx svingøvelser. Tjek links: http://intra.stgym.dk/mm/subaopv.pdf, http://intra.stgym.dk/mm/Opvarmningsprogram.pdf, http://www.gomotion.dk/pe1.asp?p_id=284.

Til slut kan du fx slutte af med afslapning og udstrækning. Fx http://www.gomotion.dk/pe1.asp?p_id=171. Jeg benyttede desuden De Fem Tibetanere - nemme yogaøvelser, som alle kan være med i.

M.


Svar #2
21. februar 2009 af Axacon (Slettet)

Booklover -

Tak for dit svar. Det eneste problem er bare, at det er lidt svært at sammensætte øvelser med en fløjte med musik, så det passer sammen.

Du har nogle gode forslag, men vi har altså kun 3 minutter i alt, hvor vi skal lave nogle øvelser, der passer nogenlunde med musikken.

Er der ingen, som har nogle øvelser, der passer specielt godt til en sang?


Skriv et svar til: Opvarmningsprogram

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.