Matematik
Annuitetsopsparing.
09. november 2004 af
danielruhmann (Slettet)
Hejsa..
En elev i 1.g ska spare 2500 kr sammen til 3.g. Hvert måned sætter hun et fast beløb ind på en konto, hvor der tilskrives 1/4% pr. måned. I alt når hun at indbetale 18 gange.
Hvad bliver opsparingsfaktoren for perioden?
Mit bud ligger noget i stil med=
An=b*((1+r)^n-1)/r
A18=b*((1+0,0025)^18-1)/0,0025=??
Men er langt fra sikker.. Nogle som li ka hjælpe eller gi et hint. I hvert fald med hvad b er.
En elev i 1.g ska spare 2500 kr sammen til 3.g. Hvert måned sætter hun et fast beløb ind på en konto, hvor der tilskrives 1/4% pr. måned. I alt når hun at indbetale 18 gange.
Hvad bliver opsparingsfaktoren for perioden?
Mit bud ligger noget i stil med=
An=b*((1+r)^n-1)/r
A18=b*((1+0,0025)^18-1)/0,0025=??
Men er langt fra sikker.. Nogle som li ka hjælpe eller gi et hint. I hvert fald med hvad b er.
Svar #1
09. november 2004 af danielruhmann (Slettet)
Hmmm, ingen kloge hoveder som vil hjælpe med denne opgave?
Skriv et svar til: Annuitetsopsparing.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
