Matematik

reducér

25. februar 2009 af biqqu (Slettet)

1) 2x(x+y)-(x+y)^2 = 2x^2+2xy - (x+y)(x+y) = 2x^2+2xy - x^2+y^y+2xy = 2x^2-x^2+y^2+4xy

2) ((3m)/(mp+mh)) = ((3mp)/(m(p+h)) ELLER ((m(3p))/(m(p+h)) = ((3p)/(p+h))


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2009 af Sherwood (Slettet)

2x(x+y)-(x+y)^2=

2x^2+2xy-(x^2+y^2-2xy)=

2x^2+2xy-x^2-y^2-2xy=

x^2-y^2

3m/(mp+mh)=

3m/(m(p+h))=

3/(p+h)


Svar #2
25. februar 2009 af biqqu (Slettet)

min fejl.. opg 2 mangler et p:

((3mp)/(mp+mh))


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. februar 2009 af Sherwood (Slettet)

Den kan så kun forkortes til:

3p/(p+h)


Svar #4
25. februar 2009 af biqqu (Slettet)

kan det så passe at (a+b)^2-a(a+4b) = 4b^2


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. februar 2009 af Sherwood (Slettet)

Nej. Den giver:

b^2-2ab


Svar #6
25. februar 2009 af biqqu (Slettet)

det kan jeg ikke få den til, hvor laver jeg en fejl?

(a+2b)2 - a(a+4b) = (a+2b)(a+2b) - (a2 + 4ab) = a2+2ab + 2ab + 4b2-a2-4ab= 4ab-4ab + 4b2 = 4b2


Brugbart svar (0)

Svar #7
25. februar 2009 af Sherwood (Slettet)

Nej. Men du kan starte med at skrive den rigtigt op! Det ville hjælpe... Men jo, så har du ret.


Svar #8
25. februar 2009 af biqqu (Slettet)

ah fuck! sorry. tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: reducér

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.