Dansk

læserbrev!!?

26. februar 2009 af Nusa (Slettet)

 Skal skrive et læserbrev, til imorgen, det skal være af almen interesse.. Nogen der har et emne? Eller en god idé.. På forhånd taaak..


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2009 af Jessica1

Gaza-konflikten

Sri Lanka - konflikten

Økonomiske krise ..

Måske ret politisk, men ja .. det er vel også meget alment :)


Svar #2
26. februar 2009 af Nusa (Slettet)

 Jeg tænkte mere, noget jeg ka skrive meget frit om.. det står nemlig, skriv noget som du ka tale frit om fra hjertet.. ( Helst ikke research for at kunne skrive) haha og jaa,, jeg er ikk til det politiske overhovedet:P


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. februar 2009 af Vpigen (Slettet)

Måske en oplevelse du har haft, som har haft en stor indflydelse på dit liv, eller noget, som andre mennesker har været udsat for.

President valget kunne du også skrive om, hvis du altså ved noget om det uden at bruge en masse research xD

Held og lykke, og håber du finder ud af det :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. februar 2009 af BøgBayVibe (Slettet)

Hej

Jeg tænker nok lidt mindre politisk fordi det så nok vil forekomme lidt nemmere at gå til.

Tag fx emnet dødsstraf og stil dig selv nogen spørgsmål dertil. Tag udgangspunkt i at det er forbudt i DK men ikke i Amerika. Hvorfor tror du at dette anvendes i Amerika? Hvad er fordelene og udlemper? Skal der tænkes på de efterladte? Er det enlig bare en måde at løse et økonomisk problem på? Er det et skræk scarie til andre forbrydere? Fortjener nogen af DKs største forbrydere at dø? Er det dobbeltmoralskt at vi slår den skyldige ihjel fordi at de har drabt (gør vi så det samme selv)?

Og så fokuser på at vi tager mere og mere af amerikas politik til os, og måske er dette også noget der med tiden vil komme op til overvejelse i DK og hvad synes du i så fald om det?


Svar #5
26. februar 2009 af Nusa (Slettet)

 Jeg har desværre allerede skrevet om det emne til den samme lærer haha.. såå tror nok ikk hun vil synes om at vi sender den samme stil igen:S..

Det her er opgaven. 
<span style="font-size:18.0pt;mso-bidi-font-size:12.0pt;font-family:Cambria; mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-fareast-font-family:Cambria;mso-fareast-theme-font: minor-latin;mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;mso-ansi-language:DA;mso-fareast-language:EN-US">Skriv et læserbrev på længde med Hanne Vibeke Holsts (gerne lidt under). Du må selv om, hvad det skal dreje sig om, men du skal sørge for at bruge en del belæg for din påstand (der må også gerne være underpåstande), styrkemarkør, rygdækning og gendrivelse. Vælg et emne der har almen interesse, og hvor du har noget på hjerte. Du skal desuden anvende metaforik i brevet (du kan igen lade dig inspirere af Hanne vibeke holst.

Og det de mener her er det læserbrev Hanne Vibeke Holst har skrevet til Niarn.. 


Skriv et svar til: læserbrev!!?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.