Matematik

Eksponentiel

26. februar 2009 af Elllebelle (Slettet)

Hej allesammen, kan nogle fortælle hvordan jeg finder a og b i en eksponentiel ligning, har virkelig glemt det. tusind tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2009 af dnadan (Slettet)

se vedhæftede dokument


Svar #2
26. februar 2009 af Elllebelle (Slettet)

kan man ikke finde a med formlen a = x2-x1/y1-y2


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. februar 2009 af dnadan (Slettet)

Nej, den formel bruges til rette linjer... hvor du så har byttet rundt på tæller og nævner, dvs. formlen er rent faktisk forkert :-)

Se i dokumentet, der står de relevante formler med eksempler.


Svar #4
26. februar 2009 af Elllebelle (Slettet)

den formel der står i den dokument, omg, det kan man da aldrig regne ud uden lommeregner :S


Svar #5
26. februar 2009 af Elllebelle (Slettet)

Hvis jeg har sådan et regnestyk, hvordan regner jeg videre?

a =4-2√(9/1)


Svar #6
26. februar 2009 af Elllebelle (Slettet)

p.s uden hjælpemidler :D


Brugbart svar (0)

Svar #7
26. februar 2009 af dnadan (Slettet)

Reducer.... 9/1=9 og 4-2=2

og 2√ svarer til √ dvs. kvadratroden, hvad mon kvadratroden af 9 er?


Svar #8
26. februar 2009 af Elllebelle (Slettet)

det er 3


Skriv et svar til: Eksponentiel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.