Matematik

logaritmer

27. februar 2009 af rosem (Slettet)

f(x)=b*x^a opfylder at f(2)=2 og f(4)=16

jeg får a= log (16/2) / log (4/2) dette giver:  log 14 / log 2

hvordan forkorter jeg denne ydderligere?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2009 af ibibib (Slettet)

log(16/2) / log(4/2) = log(8) / log(2) = log(23) / log(2) = 3·log(2) / log(2) = 3


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. februar 2009 af kline (Slettet)

hm ok så har jeg tænkt anderledes tAK


Skriv et svar til: logaritmer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.