Matematik

Vækstraten

01. marts 2009 af stray (Slettet)

Når man skal finde vækstraten og a = 1,16, kan man så gøre følgende?

r = a – 1

r = (1,16 – 1) . 100 %

r = 0,16 %
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. marts 2009 af ibibib (Slettet)

Ikke helt

r = a – 1

r = (1,16 – 1) · 100 %

r = 0,16 · 100 %

r = 16 %


Svar #2
01. marts 2009 af stray (Slettet)

nååh, ja ^^ hehe

det var en dummefejl, tak fro hjælpen xD


Skriv et svar til: Vækstraten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.