Matematik

logaritme

01. marts 2009 af uskis (Slettet)

Hvordan kan der være at

log(8) / log(2) = 3 

og ikke 4?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2009 af ibibib (Slettet)

log(8) / log(2) = log(23) / log(2) = 3·log(2) / log(2) = 3


Svar #2
01. marts 2009 af uskis (Slettet)

Mange tak

 Så man kan aldrig sige at log "går ud med hinanden" i brøker?


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. marts 2009 af mathon

nej


Skriv et svar til: logaritme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.