Studievalg og videregående studie

Professionsbachelor??? HD el. HA?

01. marts 2009 af MarieMortensen (Slettet)

Har nogle hørt om denne nye uddannelse (Proffessionsbachelor i International Handel & Markedsføring)

http://www.brock.dk/videregaaende-uddannelser/professionsbachelor-i-international-handel-og-markedsfoering.html

Er denne mon "bedre" end HD? Mht at få jobs tænker jeg på?

Og er en HA-almen endnu "bedre"?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2009 af 150972 (Slettet)

Hej med dig,

Det afhængre af hvad du skal bruge af uddannelse for at nå dine mål?

Den ene uddannelse er ikke umiddelbar "bedre" end den anden.


Svar #2
01. marts 2009 af MarieMortensen (Slettet)

Ved ikke præcis hvad jeg gerne vil, men da jeg er akademimerkonom indenfor International Handel & Markedsføring er det i den retning jeg søger jobs. Altså Marketingkoordinator, produktchef m.v.

Så hvad vil de have ude på arbejdspladserne når de ansætter marketingsmedarbejdere? En HD'er eller den en Proffessionsbachelor i International Handel & Markedsføring??
 

Og tak fordi du giver dig tiden til at skrive!! :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. marts 2009 af Stud.tvivl (Slettet)

Når man læser HD har man som regel et fuldtidsjob ved siden af. Så det er et rigtigt hårdt studie, da man både har studie og fuldtidsarbejde. Men i sidste ende har du nemmere ved at få job, da du får erhvervserfaring. Det vægter meget hos arbejdsgiverne.


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. april 2009 af emul0c

 Altså du kan prøve at vende den om - HD ved alle virksomheder hvad er og hvad de kan. En ny uddannelse er altid "farlig" da man kan risikere at arbejdsgiverne ikke anerkender den på samme måde, som en allerede eksisterende og velkendt uddannelse.

Og hvad spørgsmålet er ang. HD vs. HA så er de præcis det samme, forskellen er at HA er et fuldtidsstudie, hvor HD er deltidsstudie, som man normalt tager ved siden af et fuldtidsjob.


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. april 2009 af emul0c

 Og lige for at tilføje. HA tager 3 år på "fuldtid" og HD tager 4 år på deltid.


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. juni 2014 af bujamin (Slettet)

hvis du vil have et godt råd, så hold dig fra alle akademiuddannelserne. Ha-almen og HD er 100% bedre at vælge. 

Jeg læser selv på proffessionsbacheloren international handel og markedsføring, hvilket (undskyld mit sprog) er det rene lort. undervisning, skolen mm. ingen systematik og elendige og inkompetente undervisere. Det hele sejler rundt. Ingen god studieplanlægning eller undervisningermetoder. undervisningen er heller ikke tilrettelagt således at det hele spiller godt ind. Der bliver lavet ændringer i læringsmålene hvert år, hvilket betyder at de studerende rent faktisk er forsøgskaniner, indtil det hele kører på skinner ( hvilket nok tager årtier). 
Desuden har regeringen lavet en ny uddannelsesreform så man ikke kan læse en kandidat efterfølgende hvis man ønsker dette. De nye regler som træder i kraft d. 01.01.2015 er, at så længe man skal ud og supplere fag også selvom der kun er tale om et enkelt fag, vil det ikke være muligt at blive optaget på kandituddannelserne. Selv efter de nuværende regler er det næsten umuligt at blive optaget, da det kun er en proffesionsbachelor. 

Dvs. vælger du proffessionsbacheloren skal du have en høj stresstærskel og finde dig i meget lort og undervisningsmateriallet er bestemt ikke let. Men alligevel vil du ikke blive anerkendt på arbejdsmarkedet med denne uddannelse, ligesom det næsten er umuligt at finde et job som markedsføringsøkonom.

Mit råd til dig er at vælge HD men som STUD.TVIVL skriver så er det benhårdt. Det bliver kaldt for skilsmissestudiet da men nærmest hele tiden er on. Men tilgengæld vil du høste godt på den. Den er anerkendt af samtlige arbejdsgivere og markedsmarkedet foretrækker helst ansøgere med en HD som baggrund.

Men hvad end du beslutter så hold dig fra International handel og markedsføring. Bare et godt råd:)

Vh Benjamin


Brugbart svar (0)

Svar #7
24. juni 2014 af Arccossintan (Slettet)

#6 Jeg tror ikke at du har bemærket det, men dette indlæg er altså fra 2009 ;)


Skriv et svar til: Professionsbachelor??? HD el. HA?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.