Matematik

hjælp!!

02. marts 2009 af Arezo (Slettet)

Hej er der nogen der kan hjælpe med de her opgaver?

opgave 1. et firmas omsætninger er på 4 år vokset fra 3,8 til 6,9 millioner kr

hvad har den årlige procentiske vækst været?

opgave 2. en eskpontentielle udvikling y= b · ax vokser med 24 % pr. x - enhed

a) bestem grundtallet a

b) hvor mange procent vokser y med, når x vokser med 5?

jeg håber at nogen kan hjælpe :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2009 af Youngmann (Slettet)

Opgave 2

a) a = 1,24      (jeg ved ikke hvordan den skal forklares :))

b) brug formlen (aΔx - 1) · 100%  =  ?


Svar #2
02. marts 2009 af Arezo (Slettet)

ok. hvad med opgave 1 kan du hjælpe mig med det?


Skriv et svar til: hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.