Tysk

Hans / Hendes

04. marts 2009 af stray (Slettet)

Hey guys! Jeg har lidt problemer med nogle tyske sætninger. Håber i kan hjælpe.

*Hans* Hände im Schlaf zittern.

Hvordan siger man "hans" i den ovenstående sætning? En evt. forklaring ville hjælpe.

Dafür baut er eine Bretterwand um *sin* Garten.

Hvordan siger man "sin" i ovenstående sætning? Også gerne forklaring.

Er hasst die Arbeit an die Fabrik, und er hasst die Maschine, *er arbeitet bei*.

Jeg tror at der er noget galt med ordstillingen i den sidste del af sætningen, men er ikke helt sikker på hvad.

Tusind tak fro jeres hjælp.


Brugbart svar (3)

Svar #1
04. marts 2009 af danielruhmann (Slettet)

han = sein (og endelserne retter sig efter kasus)

hendes = ihr (og endelserne retter sig efter kasus).

Hans hænder = Seine Hände

om sin have = um seinen Garten

mit/an der er arbeitet.


Skriv et svar til: Hans / Hendes

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.