Matematik

rentesregning

05. marts 2009 af sassibabe (Slettet)

jeg har brug for hjælp til en matematik opgave der lyder:

der er indsat 2000kr på en opsparing, hvor der hvert år indsættes 2000kr. de 2000 bliver indbetalt 12 gange. renten er 6% i hele perioden.

jeg ved godt at K = K0*(1+r)^n

k=2000*(1+0,06)^n

men hvordan vises det at der indsættes 2000kr mere pr termin?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2009 af Isomorphician

An = (a/r)((1+r)n - 1) (edit)

....

An = det samlede beløb

a = indbetalingen

r = renten i decimalform

n = antallet af terminer


Svar #2
05. marts 2009 af sassibabe (Slettet)

jeg tror ikke resultatet er rigtigt


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. marts 2009 af Isomorphician

#2 se den redigerede udgave af #1... (det er tidligt det bliver sent i dag...)


Svar #4
05. marts 2009 af sassibabe (Slettet)

jeg fatter det ikke


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. marts 2009 af Isomorphician

A12 = (2000/0,06)((1,06)12 - 1)

A12 = ....


Svar #6
05. marts 2009 af sassibabe (Slettet)

okay mange tak


Skriv et svar til: rentesregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.