Matematik

Logaritme - log(x)

08. marts 2009 af hujaha (Slettet)

Hej :)

Jeg sidder med en opgave der hedder

log(x)=1,72

og så vidt jeg har forstået ville jeg sætte begge sider i tiende potens, så der stod:

x = 1,72^10 = 226,613

Men når jeg løser den på min lommeregner, siger den at resultatet er 52,4807

Håber i kan hjælpe mig

Mvh

Niklas


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2009 af dnadan (Slettet)

det er omvendt:

log(x)=1,72

<=>

10^(log(x))=x=10^(1,72)=...


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

du skal istedet sige 10^1,72 :)


Skriv et svar til: Logaritme - log(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.