Matematik

Trigonometriske ligninger

08. marts 2009 af Burton13 (Slettet)

Er der nogen der kan hjælpe med disse ligninger:

Løs ligningerne i intervallet [0,2 π]

a) sin2x+(2/√2)sinx+(1/2)=0

b) cos2x+(2/√2)cosx+(1/2)=0

c) cos2x-(1+√2/√2)cosx(1/√2)=0


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. marts 2009 af Erik Morsing (Slettet)

I a) sæt u=sin(x)

I b) omskriv cos(2x) til 2cos(x)2-1 og sæt u=cos(x)


Skriv et svar til: Trigonometriske ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.