Matematik

hjælp t opg

13. marts 2009 af biqqu (Slettet)

Udregn deltaY ud fra punktet 3 for f(x) = x^2 – 2x
Man kan vise sætningen:

Funktionen f er kontinuert i Xo, netop når deltaY ==> 0 for h ==> 0

Vis, ved hjælp af sætningen, at f er kontinuert i 3.
Udregn derefter deltaY med udgangspunkt i Xo, og vis, at f er kontinuert i Xo.
 


Svar #1
13. marts 2009 af biqqu (Slettet)

jeg prøver lige selv engang:

f(x)=x^2-2x og x0=3

f'(x)=2x-2

f'(3)=2*3-2=4

korrekt? I så faldt.. hvorledes laver jeg næste punkt i opgaven?


Skriv et svar til: hjælp t opg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.