Matematik

Andengradsligning??

14. marts 2009 af Neu (Slettet)

Er der nogle der vil hjælpe mig med denne ligning, og evt. vise mig de nødvendige udregninger. Jeg bliver ved med at få resultaterne 1 og -1. Og det skulle meget gerne blive -1 og 3..

2 • (x+1) • (x-3) = 0

På forhånd tak :D:D


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2009 af Daniel TA (Slettet)

Det inde i paranterserne skal blive 0, så du skal løse to seperate ligninger.

x+1=0       Første parantes

x-3=0        Anden parantes. Prøv så igen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. marts 2009 af Exupery (Slettet)

Forøvrigt kaldes reglen for nulreglen.


Svar #3
14. marts 2009 af Neu (Slettet)

Jeg kan godt forstå nulreglen, men ved ikke hvordan jeg så skal skrive det op?

Men hvis nu du skulle finde løsningen, ved først at udregne en diskriminant, hvordan skal den så løses?


Skriv et svar til: Andengradsligning??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.