Matematik

isolere

15. marts 2009 af josefine284 (Slettet)

hvordan isoleres Q i denne ligning

y^2=Q*x-Q*a+k

Jeg får det til at give y^2-k/x-a=Q-Q

håber i kan hjælpe mig da dette tydeligvis ik kan passe


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Det er ikke korrekt.

Prøv at starte med at fjerne k fra højre side.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. marts 2009 af Darwin (Slettet)

Benyt endvidere, at Q·x - Q·a kan sammenfattes til Q(x - a).


Svar #3
15. marts 2009 af josefine284 (Slettet)

har jeg også gjort får det til at give det her

y^2-k=Q*x-Q*a

Y^2-k/x-a=Q-Q


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#3: Det er ikke korrekt. Det sidste skridt er forkert. Prøv at bruge #2s indlæg.


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. marts 2009 af Sette91 (Slettet)

#1, det har hun jo også?


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#5: Bestemt bestemt, men skridtet derfra og videre er forkert.


Brugbart svar (0)

Svar #7
15. marts 2009 af Sette91 (Slettet)

( y ^ 2 - k ) / ( x - a) = Q


Skriv et svar til: isolere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.