Matematik

integrale...hjæælp,..??

15. marts 2009 af Nadin89 (Slettet)

Tabellen viser nogle funktionsværdier for f. g og h

..... tabellen

Det oplyses, at f er stamfunktion til g og g er stamfunktion til h

a) bestem ∫2,-1 g(x) dx

bestem en ligning for en tangent til grafen for g i punktet p(1,g(1))????


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2009 af peter lind

a) Jeg går ud fra at du mener nedre grænse -1 og øvre grænse 2. I så fald er integralet f(2)-f(-1)

b) Du skal finde en ligning for en linie i punktet (1,g(1) med hældningen h(1)

Jeg går ud fra at du kan slå de relevante værdier op i tabellen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

du kan skrive følgende :

du har at f er en stamfunktion til g, det må betyde at når du skal bestemme dit bestemmte integrale bliver det :

f(2) - f(-1) =svar

derudover får du oplyst at g´(x) = h(x)

og da du skal finde hældningen i punktet 1 for grafen g. kan du skrive h(1) = hældningen

sa kan du skrive din formel for ligningen :

y-g(1) =h(1)*(x-1)


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

Peter er for hurtigt :(


Skriv et svar til: integrale...hjæælp,..??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.