Matematik

montoni

17. marts 2009 af realmadrid2008 (Slettet)

se vedhæftet fil

Jeg finder f `(x) = Pi*cos(x)/90 + 1

men når jeg sætter f `(x)=0 så gider min TI-89 ikke den siger false

Håber i kan hjælpe

Vedhæftet fil: Dok1.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2009 af Isomorphician

f'(x) = 1 + 2*cos(x).


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. marts 2009 af husii (Slettet)

hvordan får du det jeg får f `(x);Pi*cos(x)/90 + 1


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. marts 2009 af susu20 (Slettet)

Hvilket niveau har du matematik i? Min lommeregner kan godt så måske er der blot noget i vejen med din lommeregner


Skriv et svar til: montoni

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.