Matematik

Isolering

20. marts 2009 af Quijote (Slettet)

202 = 2r2 • 2t2
<=>
400 = 2r2 • 2t2
<=>
400 = 4(r2 • t2)
<=>
100 = r2 • t2
<=>
r2 = 100 - t2

Her er det r2 der skal isoleres. Er det gjort rigtigt?

Det eneste jeg ved er at jeg skal få et resultat der hedder r2 = 100 - t2

(Har fået hjælp til at isolere r^2, men blev villedt af en anden person der sagde at overgangen fra den andensidste til svaret er forkert)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

ser meget rigtigt ud :)  


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

eller hov vent der noget galt hen mod enden. r^2 og t^2 multipliceres


Svar #3
20. marts 2009 af Quijote (Slettet)

Hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

100 = r2 • t2
<=>
r2 = 100 - t2

det her er ikke korrekt. som du skriver blev du vildledt af en anden. det vil jeg nu også gøre :)

kan ikke se hvordan det skulle kunne lade sig gøre at få det resultat du ude efter. sorry


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. marts 2009 af richterklanen (Slettet)

100 = r2*t2 er for t ≠ 0 ensbetydende med, at r2 = 100 / t2, der igen er ensbetydende med

r = 10 / t, t≠ 0.


Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.