Matematik

hjælp det haster

22. marts 2009 af xdkz-guccix (Slettet)

kan nogen hjælpe mig med 12 enkelte opgaver plzz


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2009 af Bankier (Slettet)

Okay, smid dem ind


Svar #2
22. marts 2009 af xdkz-guccix (Slettet)

1)             17-(-5)+13
2)             -12+(-12)+7
3)             3*17+(-53)
4)             -3*(-11)-(-22)
5)             (-4)*(-5)*(-6)
7)             41+7*2-(-21)
8)             -2149:7
9)             - 2124:(-6)
10)           100:0,5
11)           24:0,8
12)           12,3:100




gerne med udregning tak :D


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. marts 2009 af Bankier (Slettet)

1 )

er du helt sikker på 17-(-5)+13

er det ikke 17 (-5) +13 istedet ? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. marts 2009 af Bankier (Slettet)

Du kunne jo bruge din lommeregner, hvis du ikke kan udregne disse simple regnestykker i hovedet.

Det eneste du skal huske på er regningsarternes hieraki

1) først udregne parenteser

2) gange og dividere

3) plus og minus


Svar #5
22. marts 2009 af xdkz-guccix (Slettet)

det er 17-(-5)+13 men den giver -83 +13


Svar #6
22. marts 2009 af xdkz-guccix (Slettet)

det ku jeg også men her står ingen lommerregner og plus jeg har en stil på 5 sider som jeg ikk er færdig med endnu


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. marts 2009 af Bankier (Slettet)

minuset foran (-5) gør -5 til 5

5*17 = 85

85 +13 = 98

eller er det

-17*-5+13

85+13 = 98


Svar #8
22. marts 2009 af xdkz-guccix (Slettet)

okajj har du ikke regnet nogle a de andre ud


Brugbart svar (0)

Svar #9
22. marts 2009 af Bankier (Slettet)

12) 12,3/ 100 = 0,123

11) 24/0,8 = 30

10) 100/0,5 = 200

9) -354

8) -307


Svar #10
22. marts 2009 af xdkz-guccix (Slettet)

okajj


Brugbart svar (0)

Svar #11
22. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#7: Siden hvornår har 7-(-5) = 7*5?


Brugbart svar (0)

Svar #12
23. marts 2009 af signe74561 (Slettet)

#11 sad jeg også og undrede mig over for - (-) giver da plus

#6 tror nu at hvis du kan gå op i at det skal være uden lommeregner burde du kunne regne ud at det også er indeforstået at du selv løser opgaverne.....


Skriv et svar til: hjælp det haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.