Matematik

Vektorregning

23. marts 2009 af louiselk (Slettet)

I et koordinatsystem i rummet er der givet et punkt A(2,-2,1) og en linje l med parameterfremstillingen (x,y,z) = (1-2t, 1+t, 1+5t) , teR

På linjen l ligger et punkt P, som opfylder, at vektor OP er ortogonal med vektor OA.

- Bestem koordinatsættet til P, og beregn arealet af trekant OAP.

Hjæææælp?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2009 af peter lind

OP·OA=0 <-> (1-2t, 1+t, 1+5t)·(2,-2,1)=0


Svar #2
23. marts 2009 af louiselk (Slettet)

tusind tak :D


Skriv et svar til: Vektorregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.