Matematik

Cirkelligning

24. marts 2009 af BigDaddy89 (Slettet)

Hej gutter.

Måske i kunne ud fra følgende ligning finde centrum og radius?

4 = x2 + y2

Kan sige mig selv at en cirkelligning skal mindst indeholde værdierne (x-a)2+(y-b)2=r2

Men er dog lidt usikker...

Håber i kan hjælpe...


Brugbart svar (2)

Svar #1
24. marts 2009 af Darwin (Slettet)

22 = (x-0)2 + (y-0)2


Skriv et svar til: Cirkelligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.