Matematik

Bestem en forskrift for funktionen F

25. marts 2009 af Phille90 (Slettet)

Jeg har fået følgende oplysninger:

Siden 1998 er medlemstallet i en idrætsklub steget med 6 % pr. år, så medlemstallet i 2002 var 735.

Bestem en forskrift for funktionen f.

Efter at jeg har læst dette er jeg gået i stå


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2009 af ibibib (Slettet)

y = 735·1,06x

Skriv selv hvad x og y står for.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. marts 2009 af PeterRasmussen94 (Slettet)

 Man kører bare procentregning:

f(x)=1,06^x*det antal medlemmer der var i 1998. Det giver:

f(x)=1,06^x*735/1,06^4=582,1889*1,06^x

svar: f(x)=582,1889*1,06^x


Skriv et svar til: Bestem en forskrift for funktionen F

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.