Matematik

Isolering

25. marts 2009 af OleHansen01 (Slettet)

Hej

Kan nogen hjælpe mig med at isolere P i denne formel

Q = R * (1 + a * P ) * S


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2009 af NejTilSvampe

start med at dele med R*S så opløfter du parentesen:

Q/(R*S) = 1+a*P

så kan du trække 1 fra

Q/(R*S) - 1 = a*P

og til sidst dele med a

(Q/(R*S) - 1 )/a = P

voila


Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.