Matematik

differentialligning

26. marts 2009 af Nadine1989 (Slettet)

dy over dx = -2x * y

og grafen går igennem punkterne (1,e) og (-1,e)

a) bestem et gradtal for den spdise vinkel ml. tangenterne til grafen i de to punkter???


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

først og fremmest skal du find hældningen i de de to punkter


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. marts 2009 af lallenalle (Slettet)


Svar #3
26. marts 2009 af Nadine1989 (Slettet)

hældningen,..?? hva mener du med det,.. skal jeg ikk bare sætte funktionen = 0 ??


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

nej dy/dx er den afleddet og beskriver hældningen i punkterne på grafen


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. marts 2009 af dnadan (Slettet)

dy/dx=-2xy

Indsæt de to punkter i differentialligningen, hvorved hældningen(a i f(x)=ax+b) for begge disse tangenter kendes.

Herefter kan vinklen mellem disse findes (se din formlesamling for hvorledes en sådan vinkel beregnes)


Skriv et svar til: differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.