Matematik

opgave5

30. marts 2009 af sasxa (Slettet)

 Nogen der kan løse og forklare opgave 5... ved svaret er 50

http://www.uvm.dk/~/media/Files/Udd/Gym/PDF08/Eksamen/Opgaver/080514_opgave_stx_081_matA.ashx


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2009 af Danielras (Slettet)

Du skal bruge din viden om ligedannede trekanter. Du får så:

90/30 = (200-x)/x


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. marts 2009 af NejTilSvampe

 90/30 = (200-x)/x

90x=6000-30x

120x=6000

x=6000/120=50


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. marts 2009 af NejTilSvampe

 Ej lad vær jeg hader når man tror man er først :P


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. marts 2009 af kieslich (Slettet)

se dit andet indlæg


Skriv et svar til: opgave5

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.