Matematik

Ligningssystem

31. marts 2009 af sunshine87 (Slettet)

bestem løsningen til ligningssystemet

4x + 5y = 13

x - y = 1

kan i ikke fortælle hvordan man gør det...


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

4x + 5y = 13       x - y = 1
 

y=x-1

4*x+5(x-1) = 13 (=)

4*x+5*x-5 = 13 (=)

9x= 18(=)

x= 18/9 (=) 

x =2  


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. marts 2009 af Dynin (Slettet)

#0 lidt hurtigere gang din anden ligning igennem med 4 og træk dem fra hinanden ...


Skriv et svar til: Ligningssystem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.