Matematik

ligning og parabel

14. april 2009 af KhMo (Slettet)

Er der ikke en  der vil hjælpe mig med denne opgave:

løs ligningen og tegn parablerne:

opgave 1.  10x2 + 8 = 0  

Så står der hjælp: find a,b,c diskriminan - nulpunkt - toppunkt.

Håber der er en der er god til mat og vil hjælpe mig ;d

har virkelig brug for at der er en der kan finde ud af det.. :P

på forhånd tak. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2009 af mathon

f(x) = 10x2 + 0x + 8

a = 10
b = 0
c = 8

d = b2-4ac = -4ac = -4*(10)*(8)


Svar #2
14. april 2009 af KhMo (Slettet)

 kan  du ikke gøre sådan at du forklar det lidt bedre,?

jeg mener at dy først gør det og så det osv.


Skriv et svar til: ligning og parabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.