Matematik

DET HASTER!

16. april 2009 af nannaAndersen94 (Slettet)

det er engelsk matematik:

which of these equations represent straight-line graphs?

a) y= 2x + 8      b) 2y= x+8      c) x= 2y       d) y= x over 2        e) y= 2 over x


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2009 af plooop (Slettet)

a. Fordi det er en linærfunktion


Svar #2
16. april 2009 af nannaAndersen94 (Slettet)

hvordan fandt du ud af det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. april 2009 af trine_ss (Slettet)

Jeg går ud fra at "straight-line" er det danske linær, hvorfor A må være det rigtige svar, da definationen på en linær funktion er y = ax + b, hvor a = hældningen og b = krydsning af y-aksen.


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. april 2009 af plooop (Slettet)

Som trine_ss siger, så er en linæer funktion udtrykt ved y=ax+b


Svar #5
16. april 2009 af nannaAndersen94 (Slettet)

straight-line er en lige linje :-)


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. april 2009 af plooop (Slettet)

Så er det identisk med, hvad vi har svaret :)


Svar #7
16. april 2009 af nannaAndersen94 (Slettet)

ok:-)

mange tak!


Brugbart svar (0)

Svar #8
16. april 2009 af kieslich (Slettet)

Alle, undtagen e)


Brugbart svar (0)

Svar #9
16. april 2009 af Grant_Anden (Slettet)

a) y = 2x +b er en lige linje

b) 2y= x+8 kan skrives som y = (x+8)/2 - hvilket er en lige linje.

c) x = 2*y kan skrives som y = x/2 - hvilket er en lige linje

d) y= x/2 er en lige linje

e) y = 2/x er ikke en lige linje

Så fremdeles. Tegn dem eventuelt for at tjekke efter.


Svar #10
16. april 2009 af nannaAndersen94 (Slettet)

jeg har et problem med at tegne dem på min graf?


Skriv et svar til: DET HASTER!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.