Engelsk

HASTER skal afleveres i morgen.

19. april 2009 af Denicec (Slettet)

Jeg har en tekst her på engelsk om skoleuniformer. Er der nogen der gider rette den?

Australia, New Zealand, and England are just some few countries, who have introduced school uniforms. Some parents thinks that it’s a good idea, cause if they buy a school uniform, they don’t have to use money on new clothes, all the time. They now that theirs children have to wear the same clothe every day and they do not have a choice. I think that some clothes can be expansive, because most of the teenagers need branded clothes. It has something to do whit the social, and that somebody try to do everything to not be an outsider.
The clothes show you personality, what kind of student you are: A quietly student or a noisy one. It can just tell much about you. It can help you to find the group you belongs to. The branded clothes help you a lot. Boot why is school uniforms introduced, in some countries? Well I think that is, among other thinks, that many children begins to school when they are about 5 year old and its mean that they maybe can be gone, even if there are a teacher around. On many school uniforms is there a badge. On the badge stand, the schools name. So if you get kidnap by someone or you lose you way, can the badge tell which school you go on. And I think that the last reason to why school uniforms is introduced could be, that the different between the rich families and the poor are big and it can you see on someone’s clothes, then can the teacher begin to make a discrimination, so too avoid that, had they introduced school uniforms. I will sometimes wish that we I Denmark also had that roll, about to wear school uniforms. Cause sometimes can I not find some clothes to wear, in the mornings. It is in these times that I think it could be a good idea, to now that you always had to wear the same clothes.
A normally school uniform for girls is: A little skirt, a shirt, some pantyhose and a couple black shoes.
And for the boys: A shirt, a coat, a tie and some trousers. I will say that am glad to that our teacher don’t have to read about our behaviors, and give us a mark. Denmark is a good place whiteout school uniforms and marks about our behavior.
 


Svar #1
19. april 2009 af Denicec (Slettet)

Svar dog på mit spørgsmål


Svar #2
19. april 2009 af Denicec (Slettet)

SVAR


Svar #3
19. april 2009 af Denicec (Slettet)

SVAR


Svar #4
19. april 2009 af Denicec (Slettet)

SVAR


Svar #5
19. april 2009 af Denicec (Slettet)

SVAR


Svar #6
19. april 2009 af Denicec (Slettet)

SVAR


Brugbart svar (0)

Svar #7
19. april 2009 af soil (Slettet)

Du viser den rette indstilling. ;o)


Brugbart svar (0)

Svar #8
19. april 2009 af rakijovic

Tålmodighed er en dyd, kære Larjuška.

Måske ville det have været en god idé at poste dine akademiske kvaler lidt tidligere end dagen før aflevering?

- - -

Vriendelikheid is net sinisme wat 'n jol gekry het! ◄ |||| ► Ljubaznost je samo cinizam što je dobio piće! ◄ ||||

► Prietenia este doar cinism care a băut puțin alcool ! 


Brugbart svar (0)

Svar #9
20. april 2009 af [email protected] (Slettet)

Kære LaraLara. Jeg ser som regel efter spørgsmål, der ikke er svaret på, så alle får en smule hjælp. Når du selv sender 8 svar tror jeg jo du har fået hjælp, jeg laver lige lidt te og så retter jeg den færdig.

are just some of THE few countries, that  (who er altid personer)|    they KNOW that their children. (now betyder nu, og der skal ikke 's' i their.)|   clothes (tøj er flertal (du har heller aldrig 'en tøj på', på dansk))

| expansive betyder stor, expensive er dyrt| need branded clothes (brandemærket tøj) need (har de virkelig behov?) brand-names on their clothes? Leg lidt med formuleringen her.

(whit =fy = WITH) |   the social status. (du kan ikke skrive at det har noget at gøre med den sociale.   skriv enten arv eller status eller hvad der nu passer til opgaven.)|    that somebody tries to avoid being an outsider |   the clothes show youR personality. |   the group you belong to|   Boot (støvle) But |   among other thinGs (thinks = tænker)| many children begin school when they are about 5 yearS old.

Jeg vil foreslå dig at du ser DVD film med engelske tekster, du mangler lige de sidste detaljer før det bliver rigtigt. gå ind på min hjemmeside og se hvad jeg foreslår for at lære dansk, bare tænk ordet 'engelsk' i stedet. Når du bruger en stavekontrol så slå mange af ordene op alligevel. Hvis den foreslår dig en rigtig stavemåde, kan det sagtens være et forkert ord. 

med venlig hilsen Lea Thume. www.thume.dk


Brugbart svar (0)

Svar #10
20. april 2009 af [email protected] (Slettet)

Jeg er jo ikke klar over om du har oversat teksten eller om du bare selv har skrevet den.

Det tog mig simpelthen for lang tid at forklare alle rettelserne så jeg har copypastet den nederste del af din tekst og forsøger at vedhæfte den til dette indslag. Hvis det er en oversættelse skal du passe godt på med om du bruger alle mine rettelser, måske stod der noget andet i originalen.

Hvis det er en tekst du selv har skrevet så overvej alle de steder jeg har ændret ordstillingen helt eller benyttet et andet ord.

 Du har rigtig mange danske ordstillinger. Jeg mener det med at se DVD film med undertekster! Det kan virkelig hjælpe dig til at stave bedre og få en bedre fornemmelse for flowet i det engelske sprog.

se hvad jeg foreslår her www.thume.dk

med venlig hilsen

Lea Thume

PS. Jeg håber at du først skal aflevere i eftermiddag så du kan nå at rette nogle af fejlene


Skriv et svar til: HASTER skal afleveres i morgen.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.