Matematik

diffentialregning

20. april 2009 af caj (Slettet)

hej håber der er nogle der kan hjælpe mig med at finde f ' (x) af denne funktion.

f(x) = 20 + 150in(8t + 1)

håber nogle kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Brug reglen for sammensat funktion.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. april 2009 af Emu90 (Slettet)

f'(x)=150*((1/8t+1)*8)

Derefter ved jeg, at du skal finde ud af, hvad hastigheden er til tiden t=10 (har selv lavet opgaven)

f'(10)=150*((1/(8*10+1)) *8)= 14.81

Mener det er sådan opgaven er.


Skriv et svar til: diffentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.