Matematik

solve

22. april 2009 af marmaris (Slettet)

solve(ln(2)/ln(a),a) hvad gør jeg fejl???

solve(b*1,0510),20,b)???


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Der mangler en lighed.


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. april 2009 af kieslich (Slettet)

#0 Jeg tror der skal stå:
 

solve(ln(2)/ln(a)= 5,a) da fordoblingstiden er 5.

solve(b*1,0510  = 20,b) da f(10) = 20


Svar #3
22. april 2009 af marmaris (Slettet)

okay tak


Skriv et svar til: solve

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.