Kemi

ng/mL til g/L

23. april 2009 af surfact1 (Slettet)

Hvordan laver jeg 1000 ng/mL til g/L?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2009 af Zipzap112 (Slettet)

ng er 10 ^ (-9) g

Altså kan du omskrive 1000 ng / mL til 1*10^(-6) g / mL

mL er 10^(-3) L

Altså kan omskrive 10^(-6) g / mL til 10^(-3) g / L

Det hele følger potensregnereglerne.


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. april 2009 af mathon

...skrevet lidt anderledes

1 ng/mL = (10-9 g)/(10-3 L) = 10-9+3 g/L = 10-6 g/L

1000 ng/mL = 103*10-6 g/L = 103-6 g/L = 10-3 g/L = 0,001 g/L


Skriv et svar til: ng/mL til g/L

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.