Matematik

lommeregner driller

24. april 2009 af biqqu (Slettet)

Jeg skal solve: solve(3,5=ln(1)+((1^2)/(2))+k, k) og der burde give k=3, men jeg får k=2-ln1

Hvorfor??


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. april 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Du har tastet forkert ind på lommeregneren, idet k=3 er korrekt. Du kan isolere den i hovedet.


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. april 2009 af mathon

solve(3.5=ln(1)+((1^2)/(2))+k,k)

syntax-fejl:

"komma" → "dot"


Skriv et svar til: lommeregner driller

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.