Matematik

Lommeregner hjælp..

27. april 2009 af Nacizane (Slettet)

Er ved at lave en opgave. Det er om ligefrem proportionalitet..

nå men skal til at taste   a=5-5 √(3 /7) ind i lommeregneren.. Men jeg kan ikke finde ud af det :s 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Hvad fortæller din lommeregner dig af fejl?


Svar #2
27. april 2009 af Nacizane (Slettet)

altså det  er en TI-89 og jeg ved ikke lige præcis hvordan jeg skal regne det ud? Når jeg taster det direkte ind for jeg forkert resultat..

For eksempel kan jeg se at en anden har valgt forskellige punkter end jeg har.. De har valgt (3,7) og (8,3)

a=8-3 √(3/7)

a= 0,1779615628

da jeg regner det ud på min lommeregner får jeg resultatet 6,03604.. Så jeg er helt galt på den :S


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. april 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Hvorfor tager du også kvadratroden? Formlen hedder, hvis jeg kan genkende den korrekt:

a = (y2-y1)/(x2-x1).


Skriv et svar til: Lommeregner hjælp..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.