Matematik

Differentialligning

27. april 2009 af nej12 (Slettet)

Hej jeg vil hører hvilken denne differentialligning er

dy/dt=5a-ay

er det:

1) y´=ky

2)y´=b-ay

3) y´=y(b-ay)

4) y´=ay(M-y)

5) y´+a(x)y=b(x)

Håber der er nogle som kan hjælpe.


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Hvis a er en konstant, så kan du vidt selv se det. :) Hint, det er en af de tre øverste.


Svar #2
27. april 2009 af nej12 (Slettet)

Er det så nummer 2 altså y´=b-ay ??

og kan du også lige fortælle mig hvilke differentialligningstype den her er

dy/dx=2(x+1)*√y


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. april 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Ja, det vil jeg mene, at den er.

Den er vist ingen af ovenstående. Hvis den er noget, så er det den nederste.


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.