Matematik

DET HASTER!

28. april 2009 af nannaAndersen94 (Slettet)

En arv på 45.500 kr. skal fordeles mellem 4 arvinger, sådan at A får 36%, B får 20%, C får 15,5% og D får resten.

hvor mange % af arven får D?

Hvor mange penge får de 4 arvinger hver?

jeg håber i kan hjælpe mig!


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2009 af Bertelsen123 (Slettet)

D får 28,5 % af arven. Dvs: 45.500 x 28, 5 : 100 = 12967,5 .

a : 45500 x 36: 100 = 16380

b: 45500 x 20 : 100 = 9100

c: 45500 x 15,5 : 100= 7052,5

d 45500 x 28,5 : 100= 12967,5


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. april 2009 af mathon

100% - summen af de øvrige procenter

eller
slet og ret
hvad der er tilbage,
når A, B og C har fået deres part


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. april 2009 af hannehanna (Slettet)

hej nanna

D: (100 % - 36 - 20 - 15,5) = 28,5

Arvinger
A
(45500/100 * 36) = 16.380
B
(45500/100 * 20) = 9100
C
(45500/100 * 15,5) = 7052,5
D (45500/100 * 28,5) = 12967,5


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. april 2009 af starscream (Slettet)

Er B, C og D procenterne af RESTEN af de penge, der er tilbage efter A? Ellers ville jeg sige, det bare var 100 - 36 - 20 - 15,5 = D's procentandel (28,5)
Og så regn arvingernes pengeandel ud hver for sig sådan
A = 45.500 x 0,36 (de 36%)
B = 45.500 x 0.20 (de 20%)
osv. Men virker selvfølgelig kun hvis det IKKE er resten af pengene efter A har været der. Så tager det lidt længere tid.


Svar #5
28. april 2009 af nannaAndersen94 (Slettet)

Mange tak alle sammen!! :-)


Skriv et svar til: DET HASTER!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.