Matematik

Afkøling af te

28. april 2009 af KittyMisLilly (Slettet)

Jeg har brug for lidt hjælp til spørgsmål  B i den her matematik opgave.

Vedhæftet fil: afkøling af te.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2009 af Dynin (Slettet)

#0 Bestem H'(2) ...


Svar #2
29. april 2009 af KittyMisLilly (Slettet)

Er det bare det ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. april 2009 af Dynin (Slettet)

#2 ja


Svar #4
29. april 2009 af KittyMisLilly (Slettet)

lækkert mange tak :D


Svar #5
29. april 2009 af KittyMisLilly (Slettet)

Kan du hjælpe mig med at differentierer den ?

Min lommeregner er lidt dum, gog jeg kan simpelthen ikk finde ud af det i hovedet :I


Brugbart svar (0)

Svar #6
29. april 2009 af Dynin (Slettet)

#5 så pyt da ... der står H(t)=18+69·e-0,049*t ikk? Så

H'(t)=69*(-0,049)e-0,049*t=-3,381e-0,049*t


Svar #7
29. april 2009 af KittyMisLilly (Slettet)

Mange tak :D


Brugbart svar (0)

Svar #8
30. maj 2011 af brenderlove (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #9
30. maj 2011 af brenderlove (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #10
30. maj 2011 af brenderlove (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #11
30. maj 2011 af brenderlove (Slettet)

Slettet

Skriv et svar til: Afkøling af te

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.