Matematik

Andengradsfunktioner (Parabel)

28. april 2009 af KhMo (Slettet)

 Hej en der vil lave den her opgave for har prøvet men kan ikke :(

Find nulpunkttet:

her er det i skal regne ud :)

-10  - + kvadratrod = -4 / 2a

(Der står minus 10 plus, minus Kvatratrodet er -4)  divider med 2*1 til sidst.

hjæææælp ;D


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2009 af NejTilSvampe

du kan ik tag kvadratroden af -4.


Svar #2
28. april 2009 af KhMo (Slettet)

 Men diskriminanten er -4, er det så bare 4 eller hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. april 2009 af Christian21 (Slettet)

Ikke medmindre du er på Uni, og så vil jeg gætte på du ikke ville stille det spørgsmål^^

Kan du ikke bruge "Equation editor" funktionen i Word (eller "ligning" funktionen i Word 2007) til at skrive det ordentligt ind? så bliver det nok nemmere at svare...


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. april 2009 af Christian21 (Slettet)

Hvis diskriminanten er -4 har din ligning intet svar...eller rettere, svaret er den tomme mængde L=Ø


Svar #5
28. april 2009 af KhMo (Slettet)

 hmm... okay så der er ikke nulpunkt og toppunkt i opgaven eller hva? ;D


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. april 2009 af Christian21 (Slettet)

Ja^^ hvis diskriminanten er mindre end 0 er der ingen tal x for hvilke f(x) = 0


Skriv et svar til: Andengradsfunktioner (Parabel)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.