Dansk

plzzz

02. maj 2009 af ayahj (Slettet)

hej

er der nogen der vil hurtig kigge min stil igennem. plllz

på forhånd TAK

Logbog
I uge 17 skulle vi i praktik i en uge. Jeg skulle på social og sundheds skole i to dage, og på htx i tre dage. Før vi tog afsted, havde jeg hele tiden troede, at vi skulle sidde sammen med de andre elever i klassen, og være med i deres undervisning. Men det var overhoved ikke, som jeg havde overvejet. Vi skulle sidde i et lokale, sammen med nogle elever fra andre skoler, som også var i praktik, og blive undervist.
Mandag: Første dag tog jeg til social og sunheds skolen. Første time snakkede, lærerene om uddannelsen i social og sunheds skolen. Derefter skulle vi danne grupper, og arbejde i grupperne. I grupperne arbejdet, vi om vores baggrung og vores fremtid. Vi skulle hver især lave en plakat, som indeholdt en stametræ om vores famillie. Vi skulle lave en tidslinje om vores liv ind til videre. Vi skulle beskrive hvordan vores hverdag er. Vi skulle også skrive hvad vi mest holder af. Vores fremtid, og til sidste hvad vi synes om denne opgave. Jeg synes det var meget sjovt, at arbejde om vores liv, fordi jeg havde aldrig tænkt på min tidslinje eller min families stamtræ. Denne opgave bliver normalt udleveret til eleverne i social og sunhdes skolen, men deres elever får 4 uger til, at arbejde med denne opgave, da vi kun havde 2 dage og nået at lave den færdig.
Tirsdag: I tirsdags skulle jeg også til social og sundheds skolen. Vi skulle fremlægge vores opgaver for hinanden, og vi skulle også vise eleverne og lærerene vores folkedans. Men desværre kunne jeg ikke komme, fordi jeg havde alvorlige problemmer med mit hoved, det skyldes at jeg blev ramt af en cyklist og faldt på hoved foran en bil. Jeg snakket med lægen om det og hun sagde, at jeg skulle blive hjemme et par dage.
Onsdag: Endelige kom den dag, jeg hele tiden havde ventede på htx. Jeg skulle på htx i Vibenhus. Jeg havde glædet mig utrolige meget. Jeg havde hørt mange gode ting om htx, og der kom tiden til at jeg selv skal prøve det sted. Da jeg endelige, nået hend til htx i Vibenhus, følte jeg mig meget heldige, at jeg fik en praktik plads der. Jeg var meget glad for at, der var mange fra klassen, der også fik praktik plads der, for så følte jeg mig meget tryg. Allerførst fik vi en rundvisning af bygning. Den var kæmpe stor, vi kunne overhovede, ikke finde vej når vi skulle til et lokal. De havde to rigtige store fysik lokaler, en desing lokale, sløj osv. Vi havde to timer kommunikation/it, og det var rigtig sjovt. Det var meget sjovt, at arbejde med et nyt fag, da vi ikke har faget i skolen. De næste to timer var engelsk, vi så en film og skulle besvare nogle spørgsmål, som læreren havde forberedt.
Torsdag: Det aller mest jeg havde glædet mig ti,l var kemi timerne, og dem havde vi to timer af i torsdags. Vi havde en meget venlige lærer, som snakket på en forstålige måde. Vi havde om atomer og det periodiske system. Det var meget sjovt og lærerigt. De tre sidste timer havde vi design med en meget sød dame, som også var deres studievejleder. I design skulle vi arbejde med en æg, papir, klisterbånd og klips. Disse matreial skulle, vi bruge til at kaste en æg fra første sal uden den knækker. Det var meget sjovt, at have design. Jeg har aldrig haft det fag før, da vi i skolen ikke har faget.
Fredag: De to første timer havde vi matematik. Læreren forklarede, hvordan man skal sætte sin problemformulering op, og hvordan man kan løse problemformulering på en nem måde. Derefter uddelte læreren opgaver, som vi skulle løse. De sisdte to timer havde vi fysik. I fysik timen snakket, vi om mange forskellige ting bl.a. om vand. Fysik timen gik rigtig hurtigt, da det var meget interessant for første gang.
Jeg er utrolige glad for, at jeg har prøvet en rigtig god oplevelse. Det tre dage i htx har været min bedste dag i dette skole år. Det er allerførste gang jeg har prøvet, at være i et gymnasial uddannelse, og jeg håber ikke det bliver en sidste gang . Htx er et helt anden verden man lever i. skolen er overhovede ikke noget i forhold til det. Social og sundheds skolen har været min dårligest oplevelse, jeg havet aldrig troet ,jeg vil ende i praktik der. Men nu ved jeg godt hvordan det foregår. Jeg har fået meget ud af denne uge, jeg ved med sikkerhed ,hvad jeg skal lave efter 9. Klasse. Det er jeg meget glad for.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2009 af Booklover (Slettet)

Regner med du bare mener stavefejl??

Logbog
I uge 17 skulle vi i praktik i en uge. Jeg skulle på social- og sundhedsskole i to dage, og på HTX i tre dage. Før vi tog afsted, havde jeg hele tiden troet at vi skulle sidde sammen med de andre elever i klassen, og være med i deres undervisning. Men det var overhoved ikke, som jeg havde overvejet. Vi skulle sidde i et lokale sammen med nogle elever fra andre skoler, som også var i praktik, og blive undervist.
Mandag: Første dag tog jeg til social- og sunhedsskolen. Første time snakkede lærerene om uddannelsen i social- og sunhedsskolen. Derefter skulle vi danne grupper, og arbejde i grupperne. I grupperne arbejdede vi om vores baggrung og vores fremtid. Vi skulle hver især lave en plakat, som indeholdt et stametræ om vores famillie. Vi skulle lave en tidslinje om vores liv indtil videre. Vi skulle beskrive hvordan vores hverdag er. Vi skulle også skrive hvad vi mest holder af. Vores fremtid og til sidstehvad vi synes om denne opgave. Jeg synes det var meget sjovt, at arbejde om vores liv, fordi jeg  aldrig havde tænkt på min tidslinje eller min families stamtræ. Denne opgave bliver normalt udleveret til eleverne i social- og sunhdesskolen, men deres elever får 4 uger til at arbejde med denne opgave, da vi kun havde 2 dage og nåede at lave den færdig.
Tirsdag: I tirsdags skulle jeg også til social- og sundhedsskolen. Vi skulle fremlægge vores opgaver for hinanden, og vi skulle også vise eleverne og lærerene vores folkedans. Men desværre kunne jeg ikke komme, fordi jeg havde alvorlige problemmer med mit hoved, det skyldes at jeg blev ramt af en cyklist og faldt på hoved foran en bil. Jeg snakket med lægen om det og hun sagde, at jeg skulle blive hjemme et par dage.
Onsdag: Endelige kom den dag, jeg hele tiden havde ventede på HTX. Jeg skulle på HTX i Vibenhus. Jeg havde glædet mig utrolige meget. Jeg havde hørt mange gode ting om HTX, og der kom tiden til at jeg selv skal prøve det sted (måske skulle du omformulere lidt). Da jeg endelig nåede hen til HTX i Vibenhus, følte jeg mig meget heldig at jeg fik en praktikplads der. Jeg var meget glad for at, der var mange fra klassen, der også fik praktikplads der, for så følte jeg mig meget tryg. Allerførst fik vi en rundvisning af bygning. Den var kæmpe stor, vi kunne overhovede, ikke finde vej når vi skulle til et lokale. De havde to rigtige store fysik lokaler, et desinglokale, sløjd osv. Vi havde to timer kommunikation/it, og det var rigtig sjovt. Det var meget sjovt, at arbejde med et nyt fag, da vi ikke har faget i skolen. De næste to timer var engelsk, vi så en film og skulle besvare nogle spørgsmål, som læreren havde forberedt.
Torsdag: Det jeg allermest havde glædet mig ti var kemitimerne, og dem havde vi to timer af i torsdags. Vi havde en meget venlige lærer, som snakkede på en forståelige måde. Vi havde om atomer og det periodiske system. Det var meget sjovt og lærerigt. De tre sidste timer havde vi design med en meget sød dame, som også var deres studievejleder. I design skulle vi arbejde med en æg, papir, klisterbånd og klips. Disse matreialer skulle vi bruge til at kaste en æg fra første sal uden den knækker. Det var meget sjovt at have design. Jeg har aldrig haft det fag før, da vi i skolen ikke har faget.
Fredag: De to første timer havde vi matematik. Læreren forklarede, hvordan man skal sætte sin problemformulering op, og hvordan man kan løse problemformulering på en nem måde. Derefter uddelte læreren opgaver, som vi skulle løse. De sisdte to timer havde vi fysik. I fysiktimen snakkede vi om mange forskellige ting bl.a. om vand. Fysiktimen gik rigtig hurtigt, da det var meget interessant for første gang.
Jeg er utrolige glad for, at jeg har prøvet (at have) en rigtig god oplevelse. Det tre dage i HTX har været mine bedste dage i dette skole år. Det er allerførste gang jeg har prøvet, at være i en gymnasial uddannelse, og jeg håber ikke det bliver en sidste gang . HTX er et helt anden verden man lever i. Skolen er overhovede ikke noget i forhold til det. Social- og sundhedsskolen har været min dårligste oplevelse, jeg havde aldrig troet, (at) jeg vil ende i praktik der. Men nu ved jeg godt hvordan det foregår. Jeg har fået meget ud af denne uge, jeg ved med sikkerhed ,hvad jeg skal lave efter 9. Klasse. Det er jeg meget glad for.

.... ok ??


Svar #2
02. maj 2009 af ayahj (Slettet)

tak for dit hjælp.


Svar #3
02. maj 2009 af ayahj (Slettet)

var der mange fejl??


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. maj 2009 af eightx2 (Slettet)

#2

Din hjælp.


Skriv et svar til: plzzz

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.