Matematik

hvordan?

04. maj 2009 af buan10 (Slettet)

hvordan kan man divider med 100 uden en lommeregner?

altså hvis 100 står ude og et mindre tal står inde eks. et 8 tal?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. maj 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Flyt kommaet 2 pladser til venstre.

Eksempel!

8/100 = 8,0 / 100 = 0,080


Svar #2
04. maj 2009 af buan10 (Slettet)

men det er 100/8 og ik 8/100?


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. maj 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Åh - det er selvfølgelig en anden sag. Det må være igang med at brute-force den. Det giver vist 12,5 eller noget lign..


Svar #4
04. maj 2009 af buan10 (Slettet)

det forstå jeg ikke hvordan skal jeg regne det ud?


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. maj 2009 af NejTilSvampe

sorry indså nu at den kommentar ik gav nogen mening xD


Brugbart svar (1)

Svar #6
04. maj 2009 af MN-P (Slettet)

Mener du 8 delt med 100 eller 100 delt med 8?


Brugbart svar (0)

Svar #7
04. maj 2009 af Dynin (Slettet)

#2 gør det succesivt ved at finde en fællesnævner (her kan 2 bruges i samtlige led) ... dvs. som sådan 100/8 = 50/4 = 25/2 = 12,5


Brugbart svar (0)

Svar #8
05. maj 2009 af mathon

8 = 23 = 2*2*2

100/(2*2*2)  dvs ta' det halve tre gange

100/(2*2*2) → 50/(2*2) → 25/2 → 12,5


Skriv et svar til: hvordan?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.