Matematik

kontinuetet - hjælp

05. maj 2009 af KeNn1997 (Slettet)

Udregn Δy ud fra punktet 3 for f(x) = x2 -2x, og vis at f er kontinuert i 3

Udregn derefter Δy med udgangspunkt i x0, og vis at f er kontinuert i x0

Gør derefter rede for, at f er kuntinuert.

Hjælp tak?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2009 af peter lind

Δy(3)=(3+h)2-2(3+h)-[32-2*3]=


Skriv et svar til: kontinuetet - hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.