Matematik

isoler x

05. maj 2009 af Lærmatematik (Slettet)

Hey, kan nogen hjælpe mig, med denne opgave?

isoler x i ligningen y=a /\ x

altso a opløftet i x


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2009 af keg (Slettet)

tag log på begge sider af lighedstegn

ex.:  log til a2  er lig med 2 log(a)


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2009 af MN-P (Slettet)

logy=x*loga

x=logy/loga


Skriv et svar til: isoler x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.