Matematik

polynomiet

09. maj 2009 af nanna_ya2 (Slettet)

 nogen der kan hjælpe med følg. opg. - uden hjælpemidler 

Bestem k, så -2 er rod i polynomiet p(x)=x3 +kx2 -3x+6 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2009 af Isomorphician

Hint: p(-2) = 0


Svar #2
09. maj 2009 af nanna_ya2 (Slettet)

 er k = -5 ?? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. maj 2009 af Isomorphician

Nej.


Svar #4
09. maj 2009 af nanna_ya2 (Slettet)

 k = -1 


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. maj 2009 af kieslich (Slettet)

ja


Svar #6
09. maj 2009 af nanna_ya2 (Slettet)

 ok mange tak :) 


Skriv et svar til: polynomiet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.